Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Veel gestelde vragen spagyriek

Wat is spagyriek?
Spagyriek is een volledig natuurlijk product gemaakt vanuit de gehele plant. Al eeuwen lang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie (celzouten) in zich verenigen.

De spagyriek complexen zijn veel meer dan zomaar wat druppels in een flesje en vanwege de unieke werkingen, de positieve resultaten en de brede inzetbaarheid heeft spagyriek inmiddels een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven.

Voor meer informatie: klik hier 


Hoe werken spagyriek essences?

Spagyriek essences en complexen kunnen gericht zijn op het verlichten van symptomen, maar kunnen tevens doordringen tot in de kern van het probleem. Tijdens dit proces kan iemand zich bewust worden van de oorzaak van de klacht. Spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, zodat helderheid kan ontstaan en heling mogelijk is.

De spagyriek essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten, ook is spagyriek bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Vanwege de transformerende en helende werking is spagyriek werkzaam op het niveau van lichaam, geest en ziel.

Lees meer...

Wat is Spagyriek

Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode. Het is een volledig 100% natuurlijk product en is vanuit planten vervaardigd. Alle planten zijn van gecontroleerd biologische teelt. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.
Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, bloesemtherapie en mineralentherapie(celzouten) in zich verenigen.

De spagyrische middelen zijn veel meer dan zomaar wat druppels in een flesje en vanwege de unieke werkingen, de positieve resultaten en de brede inzetbaarheid heeft spagyriek inmiddels een unieke plek binnen de natuurgeneeskunde verworven.

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok