Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Natuurcoaching

We kennen allemaal het gevoel dat je ontspant en nieuwe energie krijgt van wandelen in de natuur. Maar als je echt met levensvragen zit, of je hebt veel stress of burn-outklachten dan is een wandeling door de natuur niet voldoende. Een counselor kan je dan ondersteunen om structuur aan te brengen in je gedachten, er even afstand van te nemen en weer tot nieuwe inzichten te komen. Zodat je weer fris naar de mogelijke oplossingen kan kijken. Wat een voordeel is dat je wandelt naast elkaar op gepaste afstand, je hoeft elkaar niet aan te kijken, het maakt dat je vrijer durft te praten en stiltes worden niet als hinderlijk ervaren.

Als coach gebruik ik de natuur als metafoor of als ankerpunt tijdens de wandeling. 

Natuurcoaching: voor wie?

Natuurcoaching werkt ontzettend goed bij problemen op je werk of privé:

Lees meer...

Hooggevoeligheid

Als je hooggevoelig bent dan ben je meer dan gemiddeld gevoelig voor indrukken en prikkels en merk je meer signalen en details op. Alle indrukken worden uitgebreider en  intensiever gefilterd dan bij de gemiddelde mens. Je kan letterlijk overprikkeld raken door een teveel aan (sterke) prikkels. In het dagelijkse leven is het bijna een onmogelijke opdracht om jezelf af te sluiten van de wereld om je heen.

Hooggevoeligheid kan sterk van invloed zijn op je werk, je persoonlijke leven en in je relaties. Als hooggevoelig persoon kan je last hebben van deze eigenschap, je kan je af gaan vragen wat er mis is met je,  je kan de behoefte krijgen om jezelf te veranderen, je hooggevoeligheid gaan onderdrukken of negeren. 

Lees meer...

Wat is spirituele counselling

Voor mij betekent spiritueel zijn nadenken over het doel van je leven. Ieder mens wordt geboren met een bepaalde wijsheid. Die kan zich gedurende je leven ontluiken, waardoor je op zoek gaat naar je ware kern. Door je te verbinden met je eigen spiritualiteit zal je jezelf weer verder kunnen ontdekken en ontwikkelen. We leven in een tijd van verandering waarin meer en meer mensen ontwaken, dichterbij zichzelf komen, meer gaan voelen en waarnemen en willen weten wat hun levensdoel is.

Vaak lopen mensen vast in hun spirituele groei en ontwikkeling. Dit komt omdat het jaren en generaties lang niet gebruikelijk is geweest om hiermee bezig te zijn.

Lees meer...

Wat is een registercounsellor

Een Registercounsellor ABvC® begeleidt de client in processen rond persoonlijke groei, ontwikkeling en het eigen kunnen. Daarbij komen niet alleen de actuele klachten aan bod, maar alle levensomstandigheden waarbij eigenwaarde, gezondheid, vitaliteit, geluk en zingeving een rol spelen. Zo wordt gewerkt aan herstel en duurzame verandering en wordt terugval of symptoomverschuiving voorkomen.
Een registercounsellor ondersteunt en begeleidt je professioneel en persoonlijk bij moeilijke of pijnlijke situaties in je leven.

Counsellors die aangesloten zijn bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABVC) worden Registercounsellors ABvC® genoemd. Een registercounsellor is hbo- of universitair opgeleid, voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is gespecialiseerd in psychosociale en psychotherapeutische begeleiding. De ABVC staat als beroepsvereniging voor het uitdragen van een efficiente en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk.

Lees meer...

Life Coaching Amsterdam

Welkom op de site van life coaching Amsterdam, praktijk voor spirituele coaching en counselling en paramedisch natuurgeneeskundige therapie. Als life coach help ik mensen op alle levensgebieden, zowel werk als privé. Ik geef ondersteuning om de diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.
De consulten bij life coaching Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, de Ruimte, Weesperzijde 79a.

Wil je meer weten of een afspraak maken klik hier

Life Coaching Amsterdam: wat is het

In de huidige complexe maatschappij worden er steeds hogere eisen gesteld, zowel op het werk als in de privé-sfeer. Je moet niet alleen veel presteren op je werk, maar ook thuis.
Mensen ervaren daarom vaak onzekerheid, faalangst, je weet niet wat je wil, stress, problemen in de relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen. Daardoor ga je jezelf steeds onzekerder voelen en krijg je steeds meer stress. In het ergste geval zakken mensen in een depressie of burnout. Dan ligt alles stil. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig.

Lees meer...

Life Coaching Lelystad

Welkom op de site van Life Coaching Lelystad, praktijk voor natuurlijke geneeswijzen, healing en persoonlijke ontwikkeling. Life coaching is geschikt voor alle levensgebieden, zowel werk als privé. Je krijgt ondersteuning om je diepste wensen en talenten vorm te geven en je leert omgaan met de obstakels die je op je pad tegen komt.

Life Coaching Lelystad: wat is het

Mensen ervaren vaak onzekerheid, doordat er in onze huidige complexe maatschappij steeds hogere eisen gesteld worden, zowel op het werk als in de privé sfeer. Dit kan faalangst geven doordat je niet weet wat je wil, het geeft stress, problemen in je relatie enz. Het gevolg daarvan is dat het leven niet loopt zoals je zou willen, je gaat je onzekerder voelen en je krijgt steeds meer stress. Daardoor kan er een depressie of burn-out ontstaan. Dan kan alles stil komen te liggen. Om die obstakels op te ruimen hebben mensen een lifecoach nodig.

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok