Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Methodieken bij rouw en verlies

Counselling

Counselling is een laagdrempelige en praktische vorm van hulpverlening. Als je een probleem hebt en er niet alleen uitkomt, kan een counselor je helpen om beter met die situatie of dat probleem om te gaan.
Meestal vindt de begeleiding plaats in de vorm van gesprekken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van creatieve middelen als tekenen, schrijven en/of rituelen. 

Bloesemremedies

De Bach bloesem remedies zijn ontdekt en ontwikkelt door dr. Edward Bach. Hij ontdekte dat de dauw die op bloemen lag de helende krachten van de plant absorbeerde. Deze dauw gebruikte hij om patiĆ«nten te genezen van hun aandoeningen die meestal psychosomatisch van aard waren. 

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, verdriet, frustratie, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid, angsten en schuldgevoelens. De remedies helpen je om het emotionele evenwicht terug te vinden. Ook kan het helpen bij het herstel van het vertrouwen en het accepteren van een ziekteproces.

Lees meer...

Methoden

Uitleg Methoden

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok