Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Wat is Bachbloesem

Bach bloesem remedies zijn tincturen gemaakt van bloesems van planten, bomen en struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Bachbloesems werken positief in op emoties. Bachbloesems helpen je om emotioneel weer in balans te komen en in harmonie te blijven of komen met jezelf. De bloesems moet je daarbij zien als een soort katalysator die alles in beweging zet om je evenwicht te hervinden.

De Bach bloesem remedies werken op een subtiele, energetische manier en hebben geen bijwerkingen. Deze therapie is daarom goed geschikt voor allerlei psychische klachten, voor zeer gevoelige mensen, ouderen en voor kinderen.
De Bachbloesems kunnen zowel als hoofdtherapie ingezet worden of samen met een behandeling met spagyriek plantgeneeskunde of healing. Uit de 38 remedies wordt een keuze gemaakt die past bij jouw persoonlijke situatie. De bloesems worden ingenomen als druppels.

Lees meer...

Veelgestelde vragen bloesemremedies

Wat zijn Bach bloesem remedies?
Bach bloesems zijn tincturen bereid uit bloesems van planten, bomen en struiken waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Bach bloesems ondersteunen je om emotioneel en mentaal weer in balans te komen en in harmonie te blijven met jezelf.  


Hoe werken de Bach bloesem remedies?

De Bach bloesem remedies behandelen, evenals andere vormen van natuurgeneeswijzen, de individuele persoon en niet de ziekte of symptomen van die ziekte. Ze werken specifiek op de emotionele en mentale gesteldheid van de betreffende persoon.

Het effect van de remedies is niet het onderdrukken van een negatieve houding, maar deze om te zetten naar de positieve kant. Bijvoorbeeld bij een gebrek aan zelfvertrouwen kan je bij het gebruik van een bepaalde Bach bloesem remedie meer zelfvertrouwen gaan ervaren, of bij innerlijke onrust meer rust in jezelf gaan voelen.

Ook als men geen lichamelijke klachten heeft, kan men baat hebben bij de remedies. Velen van ons vervallen tijdens periodes van moeilijkheden, of grote vermoeidheid vaak in negatieve gemoedsstemmingen. Dan zijn de remedies van onschatbare waarde voor het herstellen van het evenwicht en het vinden van de balans.

Lees meer...
Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok