Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Spagyriek plantgeneeskunde Lelystad

Spagyriek biedt ondersteuning op velerlei gebieden met betrekking tot welzijn op lichaam, geest en ziel. Het biedt fysieke ondersteuning bij tal van acute en chronische klachten.
Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode en valt onder natuurlijke geneeswijzen. 


Ook als je geen klachten hebt kan je spagyriek gebruiken voor preventieve doeleinden, bijvoorbeeld voor transformatie- en bewustzijnsprocessen. De essences en complexen (druppels) hebben een transformerende en helende werking op lichaam, geest en ziel. Het helpt de cliënt om bewust te worden van klachten, er komt inzicht en het werkt ondersteunend bij mentale processen.

Wat is Spagyriek

 

Consult

Een eerste consult is een intake waarin we uitgebreid naar jouw klachten en je hulpvraag kijken. Een intake duurt anderhalf uur. Spagyriek gaat naar de kern van het probleem, het helpt je om bewust te worden van het ontstaan van jouw klachten, spagyriek brengt deze informatie naar de oppervlakte, waardoor je ermee aan de slag kunt.
Als professioneel behandelaar kan ik jouw begeleiden bij dit proces.Spagyriek Plantgeneeskunde Flevoland

Tijdens het consult wordt er een complex samengesteld, zodat je weet wat je gaat gebruiken, waar het voor is en welke dosering je gaat gebruiken. Na het consult bestel ik jouw persoonlijk samengestelde complex bij de Spagyriek apotheek in Marum. Zij maken dit complex voor je klaar en sturen het als pakket via de post naar je toe.

De hoeveelheid benodigde sessies is afhankelijk van de hulpvraag en het doel van de sessie. Bij een specifieke klacht kunnen enkele sessies al voldoende zijn. Tijdens de behandeling wordt het complex en de dosering zonodig aangepast.
De consult kosten zijn exclusief de spagyriek complexen. Doorgaans wordt een deel van het consult vergoed door de zorgverzekeraar, dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en je aanvullende verzekering.


Spagyriek Therapeut

Op de site van de Spagyriek apotheek kan je bevoegde voorschrijvers en therapeuten vinden. Als gediplomeerd Spagyriek Therapeut heb ik een zeer uitgebreide opleiding gevolgd en volg ik bijscholingen en seminars om mijn kennis actueel te houden. Op de site van de Spagyriek apotheek staan voorschrijvers (V) en Spagyriek Therapeuten (ST) vermeld. ST betekend dat je de opleiding hebt gevolgd voor Spagyriek Therapeut.
De opleiding Spagyriek Therapeut™ heb ik gevolgd bij Spiritueel Bewustzijnscentrum Spagyriek Nederland
Als gediplomeerd Spagyriek Therapeut sta ik je graag te woord voor meer informatie.