Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Bloesemcomplex bij stressklachten

Sta je onder hoge druk, of maak je een moeilijke periode door, dan kan het zijn dat je veel stress ervaart. Mogelijk heb je moeite met het loslaten van je zorgen, gekwetstheid of frustratie. Sommige situaties in je leven kunnen stress opleveren. Het kan zijn dat er op het werk hoge eisen aan je worden gesteld, er kunnen spanningen zijn in de privésfeer en ervaar je te weinig ontspannings momenten.
Dan kan er chronische stress ontstaan en als dit lang duurt dan kan het leiden tot je overspannen of uitgeput voelen.


In de praktijk wordt er gewerkt met bloesemcomplexen die balans brengen in de emoties, stress, frustratie en verdriet doen verminderen, ze werken op het verhogen van het zelfvertrouwen, helpen bij het geleden verlies een plek te geven, neerslachtigheid tegen gaan, oude patronen helpen doorbreken en helpen om een nieuw evenwicht en balans te vinden in je leven.

Een flesje met een bloesemcomplex wordt in de praktijk persoonlijk op maat gericht op je hulpvraag voor jou klaargemaakt.
Ook is het mogelijk om online of telefonisch een kort consult te volgen, dan wordt het flesje naar je toegestuurd.

Heb je last van stress of heb je een burn-out en je wil dit met een bloesemcomplex ondersteunen, dan ben je van harte welkom.

Neem dan gerust contact op met de praktijk.