Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Counselor Amsterdam

Welkom bij Counselor Amsterdam. Wat is counseling, wat gebeurt er tijdens de behandelingen, is counseling geschikt voor jou? Op deze pagina vind je de antwoorden.
Counseling is een praktische psychologische hulp door middel van een één - op - één gesprek tussen een counselor en de cliënt.


Deze vorm van gesprekstherapie schept helderheid in je gedachten en gevoelens en geeft je inzicht in jezelf en in je situatie. We praten over hetgeen wat belangrijk is voor jou, op dat moment en in je leven. Welke knelpunten kom je tegen? Omdat een counselor een objectieve buitenstaander is kan hij helpen je problemen in het juiste perspectief te zien en ze samen met jou op te lossen.

Door het stellen van vragen en het geven van feedback spiegel ik jouw ervaringen en jouw gedachtegang. Je kijkt met een frisse niet oordelende blik naar jezelf en dat geeft je deCounselor Amsterdam ruimte om de zaken uit het heden en verleden te helen. Het bijzondere van counseling is dat de losse puzzelstukjes van je leven vaak op een onverwachte manier opnieuw in elkaar vallen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten, waardoor het vertrouwen in jezelf toeneemt. Je denken en je verwachtingspatronen veranderen, waardoor er een nieuw uitzicht zal ontstaan. Je mag nieuwe keuzes maken, keuzes die passen bij wie je nu bent.

Counseling is geschikt bij:

  • Problemen met partner, gezin of familie
  • Als het mantelzorgen je te zwaar wordt
  • Relatieproblemen of scheiding
  • Angst, stress, overspannenheid, burn-out, onrust of paniek gevoelens
  • Gebrek aan zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld
  • Last van faalangst
  • Examenvrees
  • Bij allerlei vormen van angsten
  • Verlies en rouwverwerking, door overlijden, baanverlies, scheiding of verhuizing
  • Verlies van gezondheid
  • Eenzaamheid of moeite met alleen zijn

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa voor complementaire therapie. Mijn passie is mensen te leren om vanuit liefde naar zichzelf te kijken. Ik vind het belangrijk dat jij je eigen proces in je eigen tempo kunt doorlopen en dat je vanuit je eigen kracht je doelen kan realiseren en JOUW leven vorm kan geven zoals jij dat wilt.
Ik ben een geregistreerd Registercounselor ABvC® en aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ. Veel zorgverzekeraars vergoeden dan ook (deels) de behandeling. Ieder jaar volg ik bijscholing en supervisie en heb ik regelmatig professioneel contact met collega's.
Bij beroepsvereniging BATC ben ik aangesloten als BATC Complementair Therapeut.

De consulten worden gegeven in Centrum de Ruimte, Weesperzijde 79a, 1091 EJ Amsterdam
Consulten kunnen ook telefonisch en online plaats vinden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: klik hier
Telefoon: 06-40118916