Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Contact: 06 4011 8916

Werkwijze Rouw en Verlies

In de begeleiding die ik bied geef ik je de ruimte, tijd en aandacht om je verlies een plek te geven en je nieuwe weg te vinden. Tijdens dit proces ga je bewust laagje voor laagje loslaten, zodat er weer ruimte komt voor het opbouwen van een nieuwe levensstructuur.

Als verlies er mag zijn, kan er ook iets veranderen!

Ieder verlies is uniek. Elk rouwproces ook. Er zijn geen pasklare antwoorden op de vraag hoe lang het rouwproces duurt of hoe de weg zal verlopen. Wat voor de één helpend kan zijn, is dat voor de ander soms niet. In de gesprekken gaan we samen op zoek naar wat voor jou het meest steunend is. Het kan zijn dat je met een aantal gesprekken en/ of remedies al weer zelf verder kan, soms heb je langer ondersteuning nodig. Dit is afhankelijk van de klacht(en) en de hulpvraag.

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw hulpvraag en welke werkwijze jij het meest prettig vindt. Als er ruimte over is kunnen we mogelijk al beginnen met het zetten van de eerste stappen.

De ondersteunende begeleiding die ik aanbied is onder andere gericht op het herstel van jouw vitaliteit, levenskracht en veerkracht. Praten over verlies kan heel helpend zijn, maar soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ondersteun ik het proces naast de gesprekken naar behoefte met bloesemcomplexen, spagyriek complexen, etherische olie of healing. Dit om ondersteuning te bieden aan jouw verdriet, hiermee kan intens verdriet (een schok gevoel) verlicht worden.

Voor meer informatie over de gebruikte methoden: klik hier

Sessies kunnen behalve in persoonlijke gesprekken ook plaats vinden via skype.  

 

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok