Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Complementair Therapeut Amsterdam

Welkom op de site van complementair therapeut Amsterdam. Binnen de praktijk wordt gewerkt met bachbloesem therapie, coaching, counselling, systemisch werk, healing, etherische olie en spagyriek plantgeneeskunde. Complementair therapeut Amsterdam is een praktijk voor ondersteuning bij lichamelijke klachten, psychische klachten, stress en burn-out, persoonlijke groei en ontwikkeling, rouw en verliesverwerking en verlies van gezondheid.
Consulten worden gegeven in Amsterdam Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via de telefoon of via beeldbellen te ontvangen: klik hier


Complementair therapeut Amsterdam: wat is hetComplementair therapeut Amsterdam

Natuurgeneeskunde is een breed begrip en wordt over het algemeen gebruikt voor alternatieve geneeswijzen. In de natuurgeneeskunde gaat men ervanuit dat er nooit sprake is van één ziek orgaan, maar dat ziekte als een stoornis in het gehele lichaam betekend. Hiermee bedoel ik het fysieke lichaam, de geest en de emotie. Door zowel het fysieke lichaam, de geest en de emotie te behandelen kom je tot de diepere oorzaak van een ziekte.

Door de behandeling wordt het zelfhelend vermogen aangesproken. Binnen de praktijk wordt gewerkt met de spagyrische essences van Phylak Sachsen GmbH. Spagyriek valt onder de natuurlijke geneeswijzen, de essences zijn toe te passen bij acute en chronische klachten en kunnen ondersteunend werken naast de reguliere geneeswijzen.


Complementair therapeut amsterdam: voor wie

Omdat ik naar het totale beeld kijk van de mens is het moeilijk te zeggen, met welke symptomen ik het meest in aanraking kom. Mensen raadplegen mij onder andere voor: angsten, prostaatklachten, erectie problemen, stress gerelateerde klachten, alle vormen van reuma, chronische vermoeidheid, darmproblemen, obstipatie, pijnklachten, verdriet, rouw en verlies, nek en rugklachten, huidklachten, eczeem, hoge bloeddruk, burn-out, depressie etc.
In alle gevallen kijk ik naar de gehele mens en zal ik altijd op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten.


Complementair therapeut Amsterdam: werkwijze

Voordat we starten met de behandeling wordt er eerst gestart met een intake om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Daarbij bespreken we de klacht en welke behandeling mogelijk bij jou aansluit. In de praktijk werk ik met een holistische werkwijze. Dit betekend dat ik niet alleen kijk naar de specifieke klachten waar je last van heb, maar de behandeling richt zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De klachten worden dus uit een breder perspectief bekeken.


Complementair therapeut Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk Nishkampa (complementaire therapie) en Praktijk voor Coaching & Counselling. Ik ben een geregistreerd registercounsellor ABvC® en heb meerdere opleidingen gevolgd binnen de natuurgeneeskunde tevens ben ik in het bezit van een diploma medische basiskennis Cipion Plato norm. Ook ben ik spagyriek therapeut.
Ik geef consulten in Amsterdam en Lelystad.


Complementair therapeut amsterdam: tarieven en afspraak maken

Tarieven: klik hier

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel ) van de behandeling bij een aanvullende verzekering. 

Voor het maken van een afspraak: klik hier
Tel: 06-40118916