Contact: 06 4011 8916

Praktijk Nishkampa

BATC Complementair Therapeut 

Therapeut Amsterdam

Welkom bij therapeut Amsterdam. Praktijk voor coaching en counselling, complementaire therapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, verlies van gezondheid, stress en burn-out, lichamelijke klachten en psychische klachten. Therapeut Amsterdam maakt het mogelijk om de gesprekken te ondersteunen met een healing, bloesemtherapie, spagyriek plantgeneeskunde en het gebruik van etherische olie. 


Welke behandeling wordt toegepast wordt met je besproken en afgestemd op jouw wens en behoefte.
Consulten bij therapeut Amsterdam worden gegeven in Amsterdam, De Ruimte, Weesperzijde 79a.
Ook is het mogelijk om een consult via wandelcoaching te ontvangen.
Tevens is het mogelijk om een consult via de telefoon of via beeldbellen te ontvangen: klik hier

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier 


Therapeut Amsterdam: de begeleidingTherapeut Amsterdam

Tijdens de begeleiding gaan we op zoek naar jouw innerlijke kracht en wijsheid. Het is verbazingwekkend hoe wijs we zijn en als we uit die wijsheid putten, dan komen de antwoorden op onze problemen en hindernissen vanzelf. Die kracht geeft je de innerlijke kracht om tot een oplossing te komen die helend en blijvend is. Zo kan de blokkerende werking van heftige traumatische ervaringen, zoals een verlies, burn-out, ziekte, scheiding enz. worden verminderd of weggenomen.

Als we gaan leren durven vertrouwen op onze eigen antwoorden, krijgen we de kracht en het lef om ons leven met alle ups en downs, werkelijk te leven.
Fysieke klachten en psychische klachten kunnen daarbij ondersteund worden met natuurgeneeskundige therapie.


Therapeut Amsterdam: werkwijze

In het eerste gesprek vindt er een intake plaats waarin de hulpvraag nader onderzocht wordt. Aan de hand van de hulpvraag en de klacht bespreken we welke behandelingen we gaan toepassen, die aansluit bij jouw wens en behoefte. In de praktijk wordt gewerkt met een holistische werkwijze, dit betekend dat er niet alleen gekeken wordt naar de specifieke klachten waar je last van hebt, maar de behandeling richt zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.


Therapeut Amsterdam: over Nishkampa

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben oprichtster van Praktijk voor Coaching & Counselling en Praktijk Nishkampa (complementaire therapie) te Lelystad.
Ik ben een geregistreerd registercounselor ABvC®, rouwtherapeut en een erkend Complementair Therapeut en ben werkzaam in Amsterdam en Lelystad. Ik geef consulten met liefde en passie. Mijn missie is om mensen te begeleiden om weer de balans in zichzelf terug te vinden, zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel (zingeving). Het vergroten van de levenskwaliteit is daarbij het uitgangspunt.


Therapeut Amsterdam: afspraak maken en tarieven

Tarieven Praktijk Nishkampa

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van de behandeling. Dit is afhankelijk van de soort zorgverzekeraar en zorgpolis.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Voor informatie of het maken van een afspraak: klik hier